• BDO, treću godinu zaredom, osvojio međunarodnu nagradu International Payroll Provider Award za pružanje usluga obračuna zarada

BDO, treću godinu zaredom, osvojio međunarodnu nagradu International Payroll Provider Award za pružanje usluga obračuna zarada

08 December 2017

BDO Global Outsourcing team je osvojio dve prestižne nagrade, dodeljene na manifestaji “2017 the Rewards" (zvanično Payroll World Awards) u Londonu.


BDO Global Outsourcing team je treću godinu zaredom osvojio nagradu: International Payroll Provider Award. Sharon Tayfield, senior menadžer, koji ima 25 godina iskustva u “outsourcingu” je osvojio drugu prestižnu nagradu za BDO kao Best Payroll Manager.


The Rewards je ceremonija koja okuplja međunarodne stručnjake za složena pitanja obračuna zarada sa ciljem priznavanja i nagrađivanja onih koji su pokazali izvrsnost u svojoj profesiji tokom prethodne godine. Dodeljuje se više kategorija nagrada u skladu sa širinom nadležnosti profesije.

BDO Global Outsourcing je posebno ponosan što je osvojio ove visoko cenjene nagrade, pogotovo imajući u vidu oštru konkurenciju timova iz većih mreža.

Simon Watson, Global Outsourcing Partner, je ovom prilikom izjavio: "Osvajanje obe nagrade je sjajno postignuće koje odražava našu stručnost i ostvarene rezultate na globalnom tržištu ove profesije. Dobijanje međunarodne nagrade, treću godinu zaredom odražava posvećenost podršci našim klijentima u pružanju izuzetnih rešenja."
 

Za više informacija o uslugama obračuna zarada u BDO Srbija, kontaktirajte Branku Marković, partnera za poresko savetovanje, poslovne usluge i outsourcing