Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila što bolju i personalizovaniju uslugu. Korišćenjem ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Molimo pročitajte našu politiku privatnosti za više informacija o kolačićima koje koristimo i kako da ih obrišete ili blokirate.

BDO magazin, godišnje izdanje

Uobičajeno je u korporativnim komunikacijama da svog postojećeg ili potencijalnog klijenta obavestite o tome šta i kako radite putem korporativne brošure. Ovakve brošure mogu biti manjeg ili većeg obima, bolje ili manje dobro dizajnirane, izrađene na kvalitetnom ili nekom skromnijem papiru, i sve imaju za cilj da obaveste i još važnije, pozovu na saradnju. Ipak, one sve međusobno veoma liče i šalju uglavnom istu poruku: “mi smo najbolji u onome što radimo!”

BDO u Srbiji je prošle godine proslavio 25 godina rada i postojanja. U našim uslovima, ali i u nekim idealnim, podatak vredan poštovanja. Obeležavanje ovog značajnog jubileja bilo je praćeno mnogim aktivnostima o kojima smo redovno i detaljno informisali sve naše zaposlene kroz naše interne novine. Ovo glasilo izlazi deset puta godišnje i sasvim se približilo svom stotom izdanju. Zaključili smo da smo došli do trenutka kada imamo toliko toga važnog da kažemo, da smo odlučili da započnemo praksu pravljenja jednog broja namenjenog za spoljnu publiku, koji će sadržati sve ono najvažnije što se dogodilo u prethodnoj godini.

U industriji profesionalnih usluga, u industriji znanja, kao što je i naša, kompanija - to su ljudi, odnosno znanje i veštine koje oni poseduju. U protekloj godini naši ljudi su neštedimice prezentovali svoje znanje i profesionalni autoritet, na mnogobrojnim stručnim skupovima u čitavom regionu, kroz autorske stručne članke i intervjue u renomiranim stručnim časopisima.

I naša firma u Srbiji ali i čitava BDO mreža su postigli odlične rezultate, dobro poznate u stručnoj javnosti. Naša je želja da i Vas o tome obavestimo. Primera radi, u Srbiji je BDO bio privatizacioni savetnik u izvanredno uspešnom procesu privatizacije RTB Bor, koji se po mnogima smatra za posao decenije koji je Srbija sklopila sa jednim inostranim partnerom. S druge strane, BDO mreža je nedavno po treći put proglašena za najbolju svetsku mrežu u pružanju revizorskih usluga. Ovde ćete takođe videti kako se naša firma prilagođava najnovijim trendovima na tržištu, na polju digitalizacije, kriptovaluta, međunarodnih standarda finansijskog izveštavanja ili usklađivanjem sa najnovijim zakonima Evropske Unije i Republike Srbije, kao što je to slučaj sa zaštitom podataka o ličnosti. Upravo je to sadržaj narednih 50 strana, koliko se nalazi pred Vama. Tamo ćete videti šta i kako radimo, a ne samo čuti ono što imamo da Vam kažemo. To je ujedno i odgovor na pitanje „zašto BDO”? Zato što smo mi profesionalci koji znaju i koji poseduju kredilibitet. Zato što smo mi profesionalci kojima je stalo do svojih klijenata, sa kojima partnerski rešavamo sve zadatke.

Srdačan pozdrav do sledećeg broja iduće godine!

Dragan Popović, predsednik