Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila što bolju i personalizovaniju uslugu. Korišćenjem ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Molimo pročitajte našu politiku privatnosti za više informacija o kolačićima koje koristimo i kako da ih obrišete ili blokirate.
  • COVID-19 PROCENA UTICAJA NA POSLOVANJE I UPRAVLJANJE RIZIKOM
Newsletter:

COVID-19 Procena uticaja na poslovanje i upravljanje rizikom

29 april 2020

30.1. 2020. godine Svetska zdravstvena organizacija (WHO) proglasila je izbijanje COVID-19. U Srbiji je proglašeno vandredno stanje 15.3.2020. godine. Virus COVID-19 se prošio na više od 137 država a broj obolelih raste svaki dan.

COVID-19 je novi virus što znači da nedostatak imuniteta u populaciji i nepostojanje efektivne vakcine utiče na veliki broj ljudi, i stavlja organizacije pred značajne izazove.

Naša brošura vam pruža uvid u poslovne oblasti koje su pod direktnim uticajem pandemije kao i odgovore na rizike sa kojima se suočavate, takođe vam pružamo uvid u naš BCM Xpress model -upravljanje kontinuitetom poslovanja.

Za svaku vrstu profesionalne pomoći saveta vam stojimo na raspolaganju i možete nam se obratiti u bilo kom trenutnu na adresu: [email protected]