Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila što bolju i personalizovaniju uslugu. Korišćenjem ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Molimo pročitajte našu politiku privatnosti za više informacija o kolačićima koje koristimo i kako da ih obrišete ili blokirate.
  • O nama

O nama

 

BDO je svetska mreža revizorsko konsultantskih kompanija, zvanih BDO Firme članice, koja pruža usluge internacionalnim klijentima. Svaka BDO kompanija je nezavisna pravna celina u svojoj zemlji

BDO Srbija

Od 1992. godine BDO u Srbiji sarađuje sa privrednim društvima i pomaže njihov razvoj u oblastima revizije i konsaltinga. Danas smo jedno od najvećih društava na tržištu u oblasti revizije i konsaltinga. Naš pristup je obezbeđivanje podrške klijentima na osnovu našeg poznavanja lokalnog tržišta, korišćenjem naše međunarodne ekspertize i svetske mreže BDO.

BDO Global Network

BDO je međunarodna mreža firmi za računovodstvo, reviziju, poslovni i poreski konsalting koje pružaju profesionalne usluge pod imenom BDO. BDO ima predstavnike u preko 154 zemalja, gde radi preko 63,400 zaposlenih u više od 1400 kancelarija širom sveta.

Prijave / žalbe

Prijave / žalbe