Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila što bolju i personalizovaniju uslugu. Korišćenjem ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Molimo pročitajte našu politiku privatnosti za više informacija o kolačićima koje koristimo i kako da ih obrišete ili blokirate.
  • Sektori

Finansijski sektor

Finansijski sektor

U BDO radi i grupa profesionalaca koja poseduje pouzdanost i pruža savetničku ekspertizu sa ciljem prevazilaženja problema sa kojima se susrećete. Mi nudimo usluge finansijskog konsaltinga kako biste prepoznali priliku i na taj način postigli vaše poslovne ciljeve.

Telekomunikacije, tehnologija i informacije

Telekomunikacije, tehnologija i informacije

Ovaj sektor je izuzetno bitan zbog konstantnih promena u mnogim oblastima, koje mogu predstavljati teškoću u rukovođenju i prevazilaženju problema. Konkurencija, veze sa klijentima i mesto na tržištu neprestani je izazov i podsetnik našim klijentima, ali i nama, da se ne sme zaostajati na putu ka iskorišćenju Vašeg maksimalnog potencijala.

Proizvodni sektor

Proizvodni sektor

Proizvodni sektor je još uvek jedan od najvećih sektora kako u najrazvijenijim tako i u manje razvijenim zemljama. Tokom proteklih par meseci Srbija je postala povoljna zemlja za ulaganja investitora i za ulazak na tržište uopšte. Pokazatelj toga je italijanski Fiat, koji je sagledao investicioni potencijal koji Srbija pruža.

Turizam, hotelijerstvo, ugostiteljstvo i zabava

Turizam, hotelijerstvo, ugostiteljstvo i zabava

Mi posedujemo dugogodišnje iskustvo u pružanju revizorskih, racunovodstvenih i poreskih usluga sektoru turizma, hotelijerstva, ugostiteljstva i zabave. Naša grupa eksperata sacinjena je od profesionalaca i savetnika koji su radili na mnogobrojnim projektima u okviru ovog poslovnog sektora.

Transport

Transport

Tokom niza godina, mi u BDO Srbija pružamo usluge razlicitog tipa kompanijama ovog poslovnog sektora. Ponosno isticemo da su neki od naših klijenata najvece domace i medunarodne kompanije: JAT Airways, JP Železnice Srbije i Grand Motors DOO.

Infrastruktura i zdravstvo

Infrastruktura i zdravstvo

Infrastruktura i zdravstvo su dve veoma izazovne oblasti. BDO veruje da Vam u ovim oblastima, pripremajući poreske i finansijske savete, može biti od strateške pomoći.

Prirodni resursi

Prirodni resursi

Kompanije u ovoj oblasti svakodnevno se susreću sa brojnim izazovima i često im je teško da prevaziđu određene situacije. Neke poteškoće na koje kompanije iz ovog sektora nailaze su tehnološke promene i prilagođavanje zakonima o životnoj sredini.

Nekretnine

Nekretnine

Mali broj kompanija koje se bave nekretninama, pogotovo ako se poredi sa brojem kompanija u industrijskom sektoru, može da navede na zaključak da je ovo mali sektor, ali u stvarnosti je suprotno. Sektor nekretnina je ogroman zbog povraćaja koji ostvaruje.

Neprofitne organizacije

Neprofitne organizacije

Svi mi u BDO smo svesni značaja razvoja neprofitnih organizacija. Naš tim stručnjaka poseduje kvalitetno znanje o ovom sektoru jer smo u prošlosti savetovali dobrotvorne organizacije i školske ustanove.