BDO Srbija

BDO je jedna od najvećih svetskih mreža firmi koje pružaju usluge iz oblasti revizije, računovodstva, poslovnog i poreskog konsaltinga. BDO ima preko 1.600 kancelarija u 162 države i teritorije u celom svetu, gde radi 80.087 zaposlenih sa jednim ciljem: pružiti prvoklasnu uslugu klijentima.

Od 1992. godine BDO u Srbiji sarađuje sa privrednim društvima i pomaže njihov razvoj u oblastima revizije i konsaltinga. Danas smo jedno od najvećih društava na tržištu u oblasti revizije i konsaltinga. Naš pristup je obezbeđivanje podrške klijentima na osnovu našeg poznavanja lokalnog tržišta, korišćenjem naše međunarodne ekspertize i svetske mreže BDO.

BDO nudi mogućnosti za uspešnu karijeru ambicioznim mladim ljudima. Tražimo revizore, finansijske konsultante, poreske savetnike i računovođe koji su ili skoro diplomirali ili imaju radnog iskustva. Naš proces zapošljavanja je vaša mogućnost da nam ispričate više o sebi, svojim ciljevima i zašto želite da radite za BDO.

Našim zaposlenima obezbeđujemo izuzetan program obuke, mentorski program, kao i izvanredne uslove za rad. Naši zaposleni konstantno napreduju, jer im pružamo šansu da se, uz našu pomoć, profesionalno razvijaju. Naša posvećenost vašem razvoju počinje od naših viših menadžera i nastavlja se na svim nivoima, jer smo svi uključeni u vaš napredak. Mi nudimo program obuke za svaku fazu razvoja vaše karijere.

BDO je sjajno mesto za rad, jer mi zaista cenimo naše zaposlene. Pored osnovne zarade, mi nudimo privlačan paket beneficija i kompenzacija.

Naš cilj je da stvorimo zadovoljne zaposlene koji će biti motivisani da ostvare napredak u svojim karijerama. Mi poštujemo jedni druge, jer poslujemo na visokom etičkom nivou, pa, u skladu sa tim, reagujemo na sve situacije sa integritetom i poštovanjem. Mi podržavamo različitost, jer verujemo da ljudi sa različitim obrazovanjem, koji dolaze iz različitih kulturnih sredina i imaju raznoliko radno i životno iskustvo mogu mnogo da doprinesu BDO.