Usluga obračuna zarada (payroll)

Usluga obračuna zarada (payroll)

Stalne i opsežne promene regulative u oblasti Zakona o radu, Zakona o porezu na dohodak građana i Zakona o doprinosima,  sve veći i brži tehnološki napredak i potreba za nadogradnjim i modernizacijom softverskih rešenja za obračun zarada, potreba za traženjem efikasnijih i ekonomičnijih rešenja, kao i povećanje nivoa tajnosti podataka jesu razlozi za poveravanje ove usluge  partneru od poverenja van Vaše kompanije.

Odeljenje za obračun zarada BDO čini tim  stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom, koji je  spreman da u svakom trenutku odgovori Vašim zahtevima.

Naš tim je specijalizovan za sve vrste poslova vezanih za obračun zarada, naknada zarada i drugih primanja fizičkih lica, kao  i sve prateće administrativne poslove.

Prepuštanje obračuna zarada specijalizovanom timu vam može uštedeti  vreme i novac.

Naša softverska rešenja su godinama uskladjivana sa zahtevima renomiranih klijenata, koji imaju i više od 1.000 zaposlenih. BDO tim posvećuje istu pažnju svim klijentima, bez obzira ne veličinu i broj zaposlenih, nastojeći da izadje u susretim svakom specifičnom zahtevu, kao i da odgovori u što kraćem roku.