Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila što bolju i personalizovaniju uslugu. Korišćenjem ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Molimo pročitajte našu politiku privatnosti za više informacija o kolačićima koje koristimo i kako da ih obrišete ili blokirate.
  • Finansijski sektor

Finansijski sektor

U BDO radi i grupa profesionalaca koja poseduje pouzdanost i pruža savetničku ekspertizu sa ciljem prevazilaženja problema sa kojima se susrećete. Mi nudimo usluge finansijskog konsaltinga kako biste prepoznali priliku i na taj način postigli vaše poslovne ciljeve. U današnjem poslovanju najveća zabrinutost ispoljava se u finansijskom sektoru. Sa BDO predstavništvima u 110 zemalja, BDO Srbija je u mogućnosti da vam ponudi međunarodno povezane usluge, kako biste ostvarili maksimalnu korist. Upravo ta velika mreža BDO firmi širom sveta omogućuje nam odlično poznavanje i razumevanje bankarskog i finansijskog sistema kako u Srbiji tako i u drugim zemljama.

Pošto se finansijski zakoni i pravila konstantno menjaju, BDO Srbija svoje zaposlene redovno šalje na seminare kako bi uvek bili u toku sa promenama. U BDO, klijenti su od izuzetne važnosti i zato želimo da im pružimo najbolje usluge!