Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila što bolju i personalizovaniju uslugu. Korišćenjem ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Molimo pročitajte našu politiku privatnosti za više informacija o kolačićima koje koristimo i kako da ih obrišete ili blokirate.
  • Poslovno savetovanje

Poslovno savetovanje

Poslovno savetovanje u BDO Srbija obavlja tim iskusnih profesionalaca koji su specijalizovani za oblasti finansijskog i menadžment konsaltinga. Oni svakodnevno obezbeđuju domaćim i međunarodnim klijentima usluge najvišeg profesionalnog nivoa. Pored osnovne ekspertize koja uključuje upravljanje rizicima, savetovanje prilikom spajanja i preuzimanja (merdžera i akvizicija), procena vrednosti, izrada poslovnih i strateških planova, restrukturiranja i poslovnih analiza, u ponudi se nalaze inovativne usluge, poput upravljanja obrtnim kapitalom, kontrolinga i forenzičko ispitivanje.

Od osnivanja, Sektor za poslovno savetovanje aktivno je učestvovao u transakcijama, kao i drugim projektima u oblasti finansijskog savetovanja u vrednosti od preko 7 milijardi dolara.