Upravljanje rizicima

Upravljanje rizicima

U savremenom svetu, poslovno okruženje postaje sve kompleksnije. Sve je veći broj faktora koji utiču na donošenje odluka i rezultat. Potreba za efikasnijim upravljanjem rizicima dobija sve veći značaj. Iskustvo pokazuje da više nije potrebna samo identifikacija rizika. Poslovati uspešno, podrazumeva primenu proaktivnog pristupa, orijentisanog na razvoj strategija za prevazilaženje nastanka rizika, odnosno uvođenje procesa upravljanja rizicima i internih kontrola.

BDO tim pruža usluge upravljanja rizicima, na osnovu dosadašnjeg bogatog iskustva i mogućnosti saradnje sa ekspertima iz BDO globalne mreže, jedne od vodećih svetskih mreža za reviziju, poreski i poslovni konsalting.

BDO Risk Advisory tim primenjuje proaktivan pristup u odgovoru na zahtev klijenta. Na osnovu dosadašnjeg iskustva i razumevanja rizika koji mogu nastati, definišemo smernice u poslovanju kako za privatne, tako i za javne organizacije. Pomažemo našim klijentima da prilikom implementacije globalnih programa usklađenosti poslovanja, uspešno postignu željene rezultate.

Naši osnovni principi po kojima nas prepoznaju su pristupačnost i insistiranje na razumevanju specifičnosti poslovanja klijenta. Fokusirani smo na prioritete klijenta i zadate rokove.  Svakoj informaciji koja može imati značaj, posvećujemo posebnu pažnju, a napredak i rast klijenta je naš najveći uspeh.

Usluge koje pružamo: