Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila što bolju i personalizovaniju uslugu. Korišćenjem ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Molimo pročitajte našu politiku privatnosti za više informacija o kolačićima koje koristimo i kako da ih obrišete ili blokirate.
  • Interna revizija

Interna revizija

 

Interna revizija je nezavisno, objektivno uveravanje i savetodavna aktivnost osmišljena da doda vrednost i poboljša poslovanje organizacije. Ona pomaže organizaciji da ostvari svoje ciljeve uvodeći sistematičan, disciplinovan pristup procenjivanju i poboljšanju efikasnosti upravljanja rizikom, kontrolnih i upravljačkih procesa.

Jednostavno rečeno, interna revizija je odgovorna za nadgledanje efektivnosti procesa internih kontrola koje su postavljene od strane rukovodstva.

Institut Internih Revizora (IIA)

  • Bez obzira na industriju u kojoj klijent posluje, ili to da li već postoji formirano odeljenje interne revizije, BDO stvara individualno prilagođen okvir da zadovolji potrebe svake organizacije.
  • Naš pristup je proakvitan, a naši partneri su uključeni u posao od početka do kraja. Mi nudimo našim klijentima lokalne resurse, uz podršku naše globalne mreže stručnjaka iz preko 1.400 kancelarija, u 158 zemalja širom sveta.
  • Po potrebi angažujemo Subject Matter Experts (SME) iz drugih kancelarija, ukoliko procenimo da je potrebna specijalna ekspertiza u određenoj industriji.