Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila što bolju i personalizovaniju uslugu. Korišćenjem ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Molimo pročitajte našu politiku privatnosti za više informacija o kolačićima koje koristimo i kako da ih obrišete ili blokirate.
  • Karijera

KARIJERA U BDO SRBIJA

Zašto BDO?

BDO Srbija Vam nudi mogućnost da svoju karijeru svakodnevno obogaćujete radeći na raznovrsnim projektima u multidisciplinarnim timovima, primenjujući metodologiju BDO-a.

Upoznajte se sa našim specifičnostima koje mogu postati deo Vašeg uspeha.

Naša kultura

U BDO imamo skup ključnih vrednosti koje predstavljaju principe kojima smo posvećeni:

Usluge koje prevazilaze očekivanja klijenata

Mi izlazimo u susret potrebama naših klijenata i predviđamo potencijalne izazove, kako bismo obezbedili najbolji rezultat, nastupajući jasno i otvoreno u našoj komunikaciji i ostvarujući ono što obećamo – svakog dana, prema svakom klijentu. Ono što je važno za Vaše poslovanje, nama je najvažnije. Mi negujemo dugoročne odnose sa svojim klijentima i obezbeđujemo direktno učešće naših partnera u našim projektima.

Integritet

Mi govorimo ono što mislimo i mislimo ono što kažemo. Suština toga je naša pouzdanost i iskrenost u svim našim poslovnim odnosima. Ponašamo se etički i iskreno i verni smo svojim profesionalnim standardima.

Stručnost

Mi smo posvećeni vrhunskom profesionalizmu kroz kontinuiranu obuku i razvoj našeg osoblja. Imamo kvalifikovane specijaliste čije veštine i iskustvo donose dodatnu vrednost putem novih ideja, kreativnih uvida i originalnih rešenja.

Odgovornost

Mi svakom zadatku ili pitanju pristupamo sa punom odgovornošću i ostajemo dosledni standardima poslovnih odnosa BDO mreže. Mi obezbeđujemo da naši profesionalni saveti budu potpuni i objektivni i dajemo svoj maksimum kako na individualnom tako i na kolektivnom nivou, ispunjavajući sve svoje obaveze bez izuzetka.

 

Naše vrednosti

Mi znamo da izvanredna usluga za naše klijente počinje – i završava se – sa izuzetnim poštovanjem prema našim ljudima. Mi VAMA dajemo priliku da budete NAJBOLJI u tome što radite i da se osećate dobro dok to radite!

Naše okruženje je prijateljsko i inspirativno, a naše prepoznatljive vrednosti su:

Partneri i osoblje su pristupačni.

U okviru BDO-a izgradićete postojane poslovne odnose kroz blisku saradnju sa partnerima i menadžerima, odnose koji obezbeđuju da se svako oseća cenjenim i shvaćenim. Vi ste više uključeni uz veća ovlašćenja usled direktnog kontakta sa klijentom.

Menadžeri podstiču zajednički rad u atmosferi poverenja i saradnje, mentorskog rada, savetovanja i razmene ideja.

Učićete od drugih i usavršiti svoje veštine, istovremeno pružajući klijentima vrhunske usluge. Stručnost kolektiva BDO donosi prednosti klijentima.

BDO kultura naglašava razvoj karijere.

U skladu sa Vašim vrlinama, veštinama i ličnim osobinama kreira se profesionalni put koji promoviše lični i profesionalni rast.

Sa BDO, imate priliku da sledite svoj profesionalni san. Ukoliko želite da radite, rastete i učite od profesionalaca, ukoliko želite da upoznate uspešne kompanije i da uvek budete informisani o najnovijim vestima iz svog sektora, BDO je mesto za Vas. Ovde imate sve uslove neophodne da se razvijate i maksimalno uvećate svoje potencijale.

 

Naši klijenti

Svaki klijent je za nas jedinstven izazov. Mi imamo iskustvo, talente i dokazane rezultate da pomognemo svojim klijentima da se suoče sa novim izazovima i ostvare svoje poslovne ciljeve. Mi težimo da budemo strateški partner naših klijenata maksimalno koristeći svoju stručnost i iskustvo kako bismo obezbedili odgovarajuća rešenja visokog kvaliteta. Vi možete biti deo tih rešenja.