Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila što bolju i personalizovaniju uslugu. Korišćenjem ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Molimo pročitajte našu politiku privatnosti za više informacija o kolačićima koje koristimo i kako da ih obrišete ili blokirate.

BDO dobitnik prestižne nagrade za mrežu godine "IAB Network of the Year Award 2018"

05 oktobar 2018

BDO, globalna revizorsko-konsultantska kuća, sa ponosom objavljuje da je dobitnik prestižne nagrade za mrežu godine koju dodeljuje “International Accounting Bulletin (IAB)”. Nagrada je uručena Keith Farlinger-u, globalnom CEO, na događaju “ The Digital Accountancy Forum & Awards 2018”, održanom u Londonu 4. oktobra 2018. godine. Istu nagradu BDO je osvojio 2015. godine.

“International Accounting Bulletin” dodeljuje jednom godišnje priznanja za izvrsnost profesionalnih usluga, na forumu gde se okupljaju predstavnici vodećih revizorskih i računovodstvenih konsultantskih kuća koji diskutuju o najvažnijim aktuelnim pitanjima u profesiji. Ove godine, centralne teme su obuhvatale analitiku podataka, veštačku inteligenciju i blockchain. Markus Kammueller, global Head of Transformation, vodio je panel posvećen bezbednosti i analitici podataka.

Nagrada za mrežu godine se dodeljuje organizaciji koja je realizovala najprofitabilnije strategije rasta u poslednjih 12 meseci i čiji je brend ugledan i prepoznatljiv po visokom nivou kvaliteta usluge.  

Ovogodišnji dobitnik nagrade je BDO, najbrže rastuća globalna revizorsko-konsultantska organizacija u poslednjih 10 godina. Rezultati poslovanja BDO u 2017. godini, pokazuju da se ukupan prihod iz godine u godinu povećava za 8 odsto, što predstavlja jedno od najvećih povećanja u profesiji. Poslujući u 162 zemlje i teritorije, BDO je na globalnom nivou u 2017. godini ostvario ukupne prihode od 8,1 milijardi dolara, uz istovremeni rast u broju zaposlenih za 9,04%, (odnosno 73,854 ljudi). Odnos u broju stručnjaka i partnera koji rade u BDO iznosi 9:1, što je dokaz koliko se BDO posvećuje kvalitetu usluge.

Keith Farlinger, global CEO, osvrnuvši se na impresivne rezultate ističe: "Izuzetno sam ponosan što je BDO osvojio nagradu IAB-a, po drugi put u poslednje tri godine. Nastavak rasta naše organizacije je rezultat jasnog strateškog usmerenja i nepokolebljive posvećenosti kvalitetu, ali i ambicioznih ciljeva konsolidacije BDO-a i našeg kontinuiranog ulaganja u tehnologiju. U centru svega što radimo su naši klijenti i kvalitet saveta koje dajemo. Kvalitet je nepromenljiv princip pružanja usluga u svim BDO firmama i od vitalnog je značaja za održavanje visoke reputacije naše marke širom sveta. Ono što nas najviše čini izuzetnim su naši ljudi i BDO kultura koju odlikuje dostupnost, bliski odnosi i izvrsnost u pružanju usluga. Konstantno dobri rezultati BDO firmi širom sveta se beleže i zahvaljujući postojanom programu konsolidacije."

Izvor: BDO Global