Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila što bolju i personalizovaniju uslugu. Korišćenjem ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Molimo pročitajte našu politiku privatnosti za više informacija o kolačićima koje koristimo i kako da ih obrišete ili blokirate.

Nova BDO firma u Boliviji

04 februar 2019

BDO sa zadovoljstvom objavljuje početak rada nove firme u Boliviji. Nekadašnji “KPI Auditores & Consultores” od sada posluje pod BDO brendom. BDO je bogatiji za sedmočlani iskusni tim profesionalaca i veliki broj klijenata koji uspešno posluju u sektorima: proizvodnja, rudarstvo, neprofitne, investicione usluge i poljoprivreda. Sedište nove firme je u La Pazu sa kancelarijom u Santa Kruzu.

BDO firmu u Boliviji vodi menadžing partner Marcelo Berthin, profesionalac sa više od 30 godina iskustva na poslovima revizije i poreskog savetovanja. Ovim povodom Marcelo je izjavio: “Cilj BDO Bolivije je da klijentima pruži izuzetne usluge revizije, poslovnog i poreskog savetovanja uz istovremenu korist od primene globalne BDO ekspertize. Prethodna firma je bila rangirana kao sedma među bolivijskim revizorskim kućama, tako da smo u vrlo dobroj poziciji za dalji rast i napredak. Ovo potvrđuje nedavno povećanje broja upita iz Velike Britanije, Nemačke, Paname, Čilea i Brazila koje smo dobili kroz globalnu organizaciju BDO i ukazuju na dalje širenje poslovanja BDO-a u Boliviji. ”

Albert Lopez, regionalni direktor BDO-a za Severnu i Južnu Ameriku, dodaje: “Veoma mi je drago da sada imamo novu, vodeću firmu u Boliviji i da imam priliku da pozdravim njeno pridruženje BDO-u. Marcelo i njegov tim su stekli veliki ugled u radu sa brojnim nacionalnim i međunarodnim kompanijama i institucijama što će BDO-u stvoriti  nove puteve rasta u Boliviji. Sposobnost nove BDO firme da ponudi svojim klijentima integrisana rešenja u zemlji, u kombinaciji sa globalnom rasprostranjenošću BDO-a, omogućiće pružanje usluga firmama i van regiona Latinske Amerike.“

Izvor: BDO Global